Μήνυμα Κοινοτάρχη

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας τον 21ο αιώνα δεν αφήνει κανένα ανεπηρέαστο, πόσο μάλλον το διαδίκτυο που αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Έτσι και το Αβδελλερό αποτελεί πλέον κομμάτι αυτής της πραγματικότητας.

Εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων του Αβδελλερού σας καλωσορίζω στην διαδικτυακή μας οντότητα www.avdellero.com.cy.

Το Αβδελλερό είναι μια κοινότητα γεμάτη αντιθέσεις. Ο τέλειος συνδιασμός ανάμεσα στο παλιό και στο καινούργιο. Η ηρεμία του μικρού σε συνδιασμό με την μικρή απόσταση από την πόλη. Το βουνό που βρίσκεται τόσο κοντά στη θάλασσα. Οι νεαροί κάτοικοι με την παραδοσιακή φιλοξενία. Όλα αυτά σε συνδιασμό με τον καθαρό και δροσερό αέρα, αποτελούν την καθημερινότητα όλων εμάς που ζούμε στο Αβδελλερό.

Στην ιστοσελίδα μας θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε όλα αυτά μέσα από φωτογραφίες και ενημερωτικό υλικό για την κοινότητα. Μέσα από αυτή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την ανάπτυξη της κοινότητας αλλά και τα κοινωτικά δρώμενά της.

Ελάτε να σερφάρουμε μαζί στο Αβδελλερό του χθες και του σήμερα μόνο με ένα πάτημα ενός κουμπιού μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας. Επειδή όμως όσες λέξεις και να χωράει μια εικόνα σίγουρα δεν μπορεί να χωρέσει την πραγματικότητα, ελπίζουμε η διαδικτυακή σας εμπειρία από το Αβδελλερό να γίνει η αφορμή για να επισκευθείτε την κοινότητα μας.

Εκ μέρους της Κοινοτικού Συμβουλίου σας αποστέλλω θερμούς χαιρετισμούς

 

 

Φιλικά,

Μουσικός Αντώνης
Πρόεδρος Κοινoτικού Συμβουλίου Αβδελλερού