Ποδηλασία

Ανακαλύψτε το Αβδελλερό με ένα Mountain Bike.

Το ποδήλατο στη Κύπρο τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει πραγματικά μεγάλη άνθηση.

Το πού θα κάνει κάποιος ποδήλατο εξαρτάται αποκλειστικά από τις προτιμήσεις του και βέβαια την φυσική του κατάσταση. Ξεκινήστε από κάτι απλούστερο και σίγουρα πιο επίπεδο. Αν είστε αρχάριοι απλά αγνοήστε τους χωματόδρομους.

Να πάμε μια εκδρομή, μονοήμερη ή και πολυήμερη, να γνωρίσουμε τόπους που ακόμα κι αν τους έχουμε επισκεφθεί, το ποδήλατο θα μας βοηθήσει να τους (ξανα)ανακαλύψουμε με αυθεντικότερο τρόπο.

 

Το Αβδελλερό έχει εξαιρετικές διαδρομές για ποδήλατο.
Ανεβάστε τους σφυγμούς σας και περιηγηθείτε στα δρομάκια και μονοπάτια του Αβδελλερού με έναν διαφορετικό τρόπο. Ανακαλήψτε και περιηγηθείτε στα αξιοθέατα εντός και εκτός του χωριού μέσα από μια ποδηλατική εμπειρία.

Ακόμα οι ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι προς τα γύρω χωριά (Αθηένου, Αραδίππου και Τρούλλους), θα κάνουν τη διαδρομή σας κάτι περισσότερο από μια απλή βόλτα.

Βαθιές ανάσες οξυγόνου και μία ισχυρή αίσθηση αδρεναλίνης σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά του τοπίου θα σας αναζωογονήσουν και θα σας αποφορτίσουν από το άγχος και την ένταση της πόλης.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε χάρτες και χρήσιμες πληροφορίες για την γύρω περιοχή, τα τοπωνύμια, τα βουνά και τους ποταμούς  και διαδρομές από μονοπάτια που θα σας συναρπάσουν.